FOKUS
ENERGIJA
MEMORIJA

Prirodno rešenje za vraćanje bistrine vašem umu. kognitivnih performansi. kapaciteta pamćenja.

moždana magla vitabiome neuro

Kafa više jednostavno nije dovoljna?

Ne uspevate se koncentrisati na radne zadatke, razgovore ili čak ni na reči koje trenutno čitate. Potrebno vam je više kafe i vremena za fokusiranje. Stanje u kojem se nalazite ima svoje ime.

MOŽDANA MAGLA

moždana magla vitabiome neuro
Slaba koncentracija
Nedostatak energije
Promenljivo raspoloženje
Psihička odsutnost
Slabo pamćenje
Nedostatak motivacije
Šta je moždana magla

Zamagljenost uma karakteriše zaboravnost, zbunjenost, nedostatak fokusa i mentalne jasnoće. Može biti posledica prekomernog rada, nedostatka sna, stresa ili provođenja isuviše vremena na računaru.

Veruje se da je na staničnom nivou zamagljenost uzrokovana upalnim procesima i promenama u nivoima hormona koji utiču na vaše raspoloženje, energiju i fokus. Sindrom zamagljenosti uma može dovesti i do razvoja drugih stanja kao što je gojaznost, probleme s menstruacijom i dijabetes mellitus

Kako nastaje moždana magla

Moždana magla može biti simptom nedostatka hranjivih materija, poremećaja spavanja, rasta bakterija zbog prekomerne konzumacije šećera, ali može biti i jedan od simptoma depresije ili poremećaja u radu štitne žlezde. Drugi uobičajeni uzroci uključuju prečesto i preterano jedenje, fizičku neaktivnost, nedovoljno sna, hronični stres i lošu prehranu. Zamagljenost uma je obično ukorenjena u stil života, a pogoršava je i stres.

 • Elektromagnetno zračenje – računar, mobilni telefon, tablet i sl.
 • Kontinuiran stres (smanjuje dotok krvi u mozak i uzrokuje slabije pamćenje)
 • Nedostatak sna, fizička neaktivnost
 • Ishrana – manjak amino kiselina, esencijalnih fosfolipida, vitamina, minerala i antioksidansa
 • Toksini – zagađenje, hemikalije, insekticidi
 • Posljedica bolesti (COVID19 infekcija, problemi s radom štitne žlezde)

Uzroci slabljenja pamćenja

Naučnici su identifukovali neurotransmiter odgovoran za održavanje uma bistrim.

Mladi um ima sposobnost primanja ogromnih količina informacija. To je moguće zahvaljujući neurotransmiteru acetilholinu, koji održava i jača neuronske veze koje su odgovorne za dobro pamćenje. No, starenjem, opada koncentracija acetilholina i slabi neuronske puteve, što dovodi do slabljenja koncentracije i pamćenja.

Podižući koncentraciju acetilholina na zdrave nivoe olakšava se stvaranje novih neuronskih veza i poboljšava razmena informacija kroz neuronsku mrežu tih veza. Ovaj biološki proces obnavlja pamćenje, izoštrava fokus i olakšava samouvereno donošenje odluka.

OBNOVA MOZGA

Balansirajući 25 potpuno prirodnih esencijalnih hranjivih materija, minerala i vitamina u jednoj kapsuli, NEURO vam pomaže da ostanete potpuno fokusirani, poboljšate bistrinu uma i ispunite se energijom za celi dan.

Snažna prirodna nootropna formulacija

Klinički ispitani sastojci · Bez šećera · Bez laktoze · Bez glutena · GMP certifikat

Fosfolipidi

moždana magla vitabiome neuro

200 mg

Šta su fosfolipidi?

Fosfolipidi su najznačajnije molekule koje grade lipidni dvosloj stanične membrane neurona, glija i cerebrovaskularnih ćelija. 

Koju ulogu imaju?

Fosfolipidi, zajedno s membranskim proteinima, osiguravaju strukturni integritet ćelijskih i unutarćelijskih membrana i izuzetno su bitni za proizvodnju neurotransmitera acetilholina.

Ginkgo Biloba

moždana magla vitabiome neuro

75 mg

Šta je Ginkgo Biloba?

Ginkgo Biloba je snažan biljni sastojak najpoznatiji po upotrebi u lečenju demencije, umora, Alchajmerove bolesti, anksioznosti i depresije..

Koju ulogu ima?

Ginkgo Biloba ispoljava protivupalne i antioksidativne efekte, inhibira agregaciju trombocita, poboljšava cirkulaciju. Ima brojne benefite poput unapređenja kognitivnih funkcija, povećanja energije, poboljšanja pamćenja i raspoloženja te olakšavanja brojnih simptoma povezanih s više hroničnih oboljenja.

L-karnitin

moždana magla vitabiome neuro

100 mg

L-karnitin je prirodni derivat aminokiselina. Pomaže prenos masnih kiselina u mitohondrije gde se koriste za proizvodnju energije. Povećava fizičku i mentalnu energiju delujući kao gorivo za snabdevanje ćelijskih „elektrana“ (mitohondrija).

DMAE

moždana magla vitabiome neuro

100 mg

DMAE reguliše brojne funkcije kojima upravlja mozak uključujući REM fazu sna, reakciju na bol i mišićne kontrakcije. Sprečava nakupljanje beta-amiloida u mozgu, peptida čije se nagomilavanje povezuje sa slabljenjem i gubitkom pamćenja kod starijih osoba.

Resveratrol

moždana magla vitabiome neuro

100 mg

Resveratrol je biljni polifenol sa blagotvornim delovanjem na mozak. Smanjuje brzinu beta amiloida u cerebrospinalnoj tečnosti i poboljšava kognitivne funkcije kod osoba sa Alchajmerovom bolešću.

moždana magla vitabiome neuro

B Vitamini

B3, B6, B5, B1, B2, folna kiselina, biotin i B12 olakšavaju delovanje neurotransmitera.

moždana magla vitabiome neuro

Minerali

Magnezij, cink, bakar, jod, selen, mangan, hrom, molibden poboljšavaju prenos signala kroz nerve.

moždana magla vitabiome neuro

Vitamini D3, A i E

Vitamini D3, A i E su neophodni za poboljšanje kognitivne performanse.

Šta je NEURO?

Neuro je inovativan dodatak ishrani sa snažnim učinkom na unapređenje kognitivnih funkcija. Napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka poput esencijalnih fosfolipida, DMAE. L-karnitina, Ginkgo Bilobe, resveratrola te vitamina i minerala koji su pokazali pozitivno delovanje na očuvanje i unapređenje zdravlja moždanih funkcija.

Kako deluje NEURO?

Poznato nam je da određene hranjive materije utiču na mentalne sposobnosti delujući na molekularne sisteme ili ćelijske procese koji su ključni za održavanje kognitivnih funkcija. NEURO deluje tako što mozgu osigurava esencijalne hranjive materije s ciljem zaštite mozga od oštećenja, pomaže njegovu obnovu i suzbija negativne učinke starenja. NEURO sadrži elemente poput fosfolipida, flavonoida, aminokiselina, vitamina i minerala koji imaju mnoge pozitivne učinke na mozak, uključujući:

 • poboljšavanje komunikacije između moždanih ćelija
 • smanjivanje upalnih procesa u telu
 • povećanje sinaptičkog plasticiteta
 • odgađanje ili smanjivanje razvoja neurodegenerativnih poremećaja i slabljenja kognitivnih funkcija povezanih sa starenjem

Je li NEURO siguran?

NEURO sadrži prirodna jedinjenja koja su već prisutna u našem telu i hrani koju konzumiramo. Svi sastojci su sigurni i proizvedeni u skladu sa najvišim standardima (GMP). Međutim, mnogi dodaci ishrani sadrže aktivne sastojke koji imaju jake biološke efekte i mogu ih učiniti nesigurnim u određenim stanjima, kao što su:

 • Kombinovanjem dodataka ishrane
 • Upotreba zajedno sa nekim lekovima
 • Uzimanjem dodataka umesto propisanih lekova
 • Uzimanje prevelike količine dodatka ishrani (npr. Vitamina A, D ili gvožđa)

Zato, obavezno obavestite zdravstvene radnike, uljučujući i farmaceute o svim dodacima i lekovima koje uzimate.

Kome je namenjen NEURO?

Neuro je namenjen ljudima koji žele maksimalno iskoristiti svoj moždani potencijal i održati zdravu moždanu funkciju. Hronični stres i starenje su dva glavna faktora koja negativno utiču na kognitivne procese poput učenja i pamćenja. NEURO je posebno koristan:

 • ljudima koji su izloženi hroničnom stresu
 • ljudima koji su pod povećanim mentalnim naporom (učenje)
 • ljudima sa neuravnoteženom ishranom i spavanjem
 • ljudima koji imaju problema sa zamagljenošću uma, fokusiranjem, pamćenjem i drugim kognitivnim problemima
 • starijim ljudima

Pogodan je za upotrebu kod odraslih ljudi.

Kako korisiti NEURO?

Za najbolje delovanje preporučuje se uzimanje jedne kapsule dnevno s čašom vode, najbolje ujutro na pun stomak.

Očekivani rezultati

Na biološkom nivou, vitamini se apsorbiraju „za nekoliko sati“ i imaju „trenutne metaboličke učinke. Međutim, postoji niz faktora koji mogu uticati na njihovu učinkovitost. Ako imate izrazit nedostatak određenog vitamina ili minerala, moglo bi potrajati duže da se taj nedostatak ispravi.

Biohemija svake osobe je drugačija i vreme pre nego što osetite opipljive koristi zavisiće od vašeg tela i onoga što mu je potrebno da se oseća najbolje.

Za prosečnog pojedinca, prvi rezultati upotrebe NEURO-a javljaju se nakon 3-5 nedelja korišćenja proizvoda. Nakon tog vremena energija, fokus i jasnoća bi  trebalo da se postepeno poboljšavaju.

Informacije o proizvodu