Uslovi kupovine

Ovi uslovi određuju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije proizvoda koji se nude na ovom sajtu. Prodavac je 3AN Pharma, a kupac je posetilac ovog sajta koji popunjava elektronsku porudžbinu, šalje je prodavcu i vrši plaćanje kreditnom karticom ili pouzećem.

1 – NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronske porudžbine. Kupcem se smatra svako lice koje elektronskim putem naruči najmanje jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje porudžbinu. Sve cene su izražene u konvertibilnim markama, uključujući PDV. Roba se naručuje u elektronskom obliku, pritiskom na određeni proizvod i odlaganjem u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.

2 – PLAĆANJE

Naručeni proizvodi ili usluge plaćaju se na jedan od dva ponuđena načina:

  1. Plaćanje  online jednom od kreditnih kartica: MasterCard, Maestro ili Visa.
  2. Plaćanje pouzećem (prilikom preuzimanja proizvoda)

Sva plaćanja se vrše u RSD.

3 – ISPORUKA

Naručeni proizvodi su upakovani na način da se ne oštete tokom normalnog rukovanja. Prilikom preuzimanja, kupac je dužan da proveri stanje pošiljke i da u slučaju oštećenja odmah reklamira proizvod dostavljaču (zaposlenom u firmi koja vrši isporuku). Prodavac se odriče svake odgovornosti za štetu koja može nastati tokom isporuke. Ukoliko kupac ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, nakon što je ona poslata, u predviđenom roku, kupac ima pravo da obavesti prodavca kako bi preduzeo radnju na pronalaženju pošiljke ili slanju zamenske pošiljke. Ukoliko kupac odbije da primi robu koju je naručio prodavac, ima pravo da zahteva od kupca nadoknadu svih troškova u vezi isporuke. Prodavac se obavezuje da će pošiljku poslati kupcu onog trenutka kada dobije potvrdu o narudžbini na veb prodavnici. Nakon prijema ove potvrde, prodavac se obavezuje da će pošiljku poslati u roku od 5 (pet) radnih dana. Nakon što kurir (dostavna kompanija) primi pošiljku od prodavca, prodavac više nije odgovoran za dalji tok isporuke i eventualna kašnjenja i probleme koji mogu nastati u vezi sa daljim rukovanjem i isporukom robe.

4 – REKLAMACIJE

Prodavac se obavezuje da će isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan i odgovara opisu proizvoda navedenom na vvv.vitabiome.ba. Slika koja ilustruje proizvod na sajtu ne mora da odgovara stvarnom izgledu proizvoda i kupac ne može da reklamira ovaj segment

Ukoliko proizvod ima kvar ili oštećenje koje nije nastalo tokom transporta, potrebno je obavestiti prodavca. Ukoliko kupac želi da vrati proizvod, to je moguće samo ako je proizvod neoštećen, nekorišćen, u originalnom pakovanju, i sa originalnim računom. Rok u kome je moguće vratiti proizvod je 8 (osam) dana od dana isporuke kupcu. U slučaju vraćanja robe, kupac snosi troškove transporta.

Za sve informacije u vezi reklamiranja ili povrata proizvoda kontaktirajte nas putem e-maila office@vitabiome.rs.

6 – GENERALNO

3AN Pharma zadržava pravo da promeni ove uslove i odredbe. Sve promene će se primeniti na vaše korišćenje ove veb prodavnice. Kupac je odgovoran za tačnost i potpunost podataka unetih prilikom kupovine. Usluge koje se pružaju preko ove veb prodavnice ne uključuju troškove koje imate korišćenjem računarske opreme i usluga za pristup našem sajtu. 3AN Pharma nije odgovoran za telefonske troškove, internet saobraćaj ili bilo koje druge troškove koji mogu nastati. Iako nastojimo da Vam pružimo najbolju moguću ponudu usluga, 3AN Pharma ne može da garantuje da će usluge na ovoj veb prodavnici zadovoljiti Vaše potrebe, niti da će usluga biti obavljena bez grešaka. Ukoliko dođe do greške, molimo Vas da se registrujete na email adresu office@vitabiome.rs.